miércoles, 28 de octubre de 2015

DADES METEOROLÒGIQUES DE BAGÀ


Clica aquí per accedir a més dades i gràfiques de Bagà
Clica aquí per accedir a la Xarxa Meteoclimatic (Catalunya/Península)
Clica aquí per accedir a la Xarxa Meteopirineu


2 comentarios:

  1. http://www.wetterzentrale.de/pics/avnpanel1.gif

    Bon dia a tots observant aquest model de predicció GFS de Wetterzentrale la cosa es preveu moguda els pròxims dies sobretot al vessant nord del Pirineu: vall d´Aran, Pallars sobirà nord el més possible és que a curt termini dijous i divendres 7 novembre la nevada es reactiva de forma dèbil al vessant nord caldrà seguir aprop a 24h com es mou la borrasca que tenim a les illes britàniques, Dissabte una mica de treva de nou diumenge clara influència del NO reactivaria la neu al vessant nord , nevada dèbil.

    A llarg termini 13 14 novembre la borrasca es despenja clarament, aquí entraria la possiblitat de nevades moderades intenses al vessant nord, depen de com s,acabi moven B si ens afecta mes de NO. o mes de O .Tot això són especulacions meves cal veure com acabara. Salut i neu

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bona previsió Ruben! Certament arriba un front divendres, tot i que amb poca activitat. Sembla que en efecte només precipitarà en aquest àmbit proper a la cara nord, i amb una cota alta que baixaria a 2000 m a darrera hora. Es va confirmant un cap de setmana relativament estable fins diumenge a la tarda, qua arribarà un altre front. Caldrà seguir-ho bé en properes actualitzacions per anar perfilant. Bona crònica, gràcies!

      Eliminar